slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Recepten


We beginnen eenvoudig, het moeilijke werk qua koken laat ik graag aan mijn vriendin Williene over, wil je echt E-vrij en suikerbewust eten dan kan je daarvoor op haar site Smakelijck terecht. Zij heeft ook 3 geweldige boeken geschreven over suikerbewust en E-vrij eten, daarvan vind je de link ook op deze site.
Ik houd het voor mezelf eerst op wat eenvoudigere dingen voor als je net begint en denkt hoe moet ik dat nou aanpakken.
Toen ik begon met E-vrij eten vond ik het gemis van de sausjes  een ramp. Ik was zo gewend om een fles met barbecuesaus te pakken of een pakje satesaus dat ik daarom nu denk; die recepten plaats ik het eerst. cheeky
We gaan gewoon rustig beginnen en er komt vast steeds meer bij.  Je kunt als je suikerbewust eet de normale suiker vervangen door palmsuiker, honing of kokosbloesemsuiker.
Jolanda, één van onze leden heeft een recept ingestuurd voor Vlierbloesemsiroop en dat is haar wel toevertrouwd. Ze kookt en bakt allerlei heerlijke dingen.
Zelf heb ik een paar eenvoudige recepten geplaatst. Ik ben geen keukenprinses maar ik zorg er wel voor dat alles E-vrij is wat ik eet.
Als je lid bent kun je ook recepten insturen en dan plaats ik ze graag, alleen de recepten geen hele blog of reclame.
Ik plaats wat recepten van Williene en voor de rest mogen de leden hier hun eigen recepten gratis plaatsen.
Heel veel plezier met deze nieuwe rubriek en ik hoop dat je hier inspiratie opdoet en misschien stuur je binnenkort zelf een receptje????
 
Groetjes Gerdien