slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Aardappelpannenkoekjes

Ingrediënten

500 g aardappels, 250 g uien, 1 ei, 1/2 theelepel zout, 2 eetlepels bloem, 1 mespunt zwarte peper,
100 ml melk, arachideolie

Bereiden
Mix het ei, de peper, het zout, de bloem en de melk door elkaar. Schil de aardappels en rasp deze grof en doe deze ook in de beslagkom. Schil de uien, snipper deze en doe ze ook in de beslagkom. Roer alles door elkaar.
Verhit een koekenpan met olie.. Maak met twee lepels platte schijfjes van ongeveer 10 cm. doorsnee  en bak deze aan beide zijden goudbruin. De pannenkoekjes die klaar zijn kunnen eventueel in een voorverwarmde oven warm gehouden worden.

Ingestuurd: Bram van den Berg

 

y3n-aardappel.png - E-vrije Producten