slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Broodje Sapporo

Ingrediënten

Bolletje, broodje of cadetje, Camembert, Ui

Bereiden
Beleg het broodje ruim met Camembert. Snipper de ui wat grof en leg dit ook op het broodje. Verwarm het broodje ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven (200 C.) Eet smakelijk.

Ingestuurd: Bram van den Berg

aa9-uien.jpg - E-vrije Producten