slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Broodje Shoarma

Broodje Shoarma.
Ik koop reepjesvlees in de supermarkt, of bij de slager; wel opletten dat er geen verkeerde e-nummers inzitten.
Dan kruid ik ze lekker met Shoarmakruiden naar smaak rood en/of geel die je in de boodschappenlijst kunt vinden.
Daarna bak ik het vlees lekker aan met de kruiden en voeg ook nog een bakje champignons toe. Dan nog even lekker laten bakken.
Ondertussen doe ik de pitabroodjes in het broodrooster en daarna vul ik ze met wat sla en daarna het shoarmavlees.
Uiteraard eten we er de heerlijke zelfgemaakte knoflooksaus van Williene bij waarvan je het recept ook hier op de pagina kunt vinden.

Recept : Gerdien

ozg-shoarmakruiden.jpg - E-vrije Producten