slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Broodje Taco

Broodje Taco: Ingredienten

Tacokruiden : Voor 5 theelepels tacokruiden vermengt u 1 theelepel zout, 1 1/2 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel chilipoeder, 3/4 theelepel knoflookpoeder, 1/2 theelepel suiker en een 1/4 theelepel palmsuiker. Per 100 gram vlees heeft u 1 theelepel van dit kruidenmengsel nodig. (Bron : Smulweb).

4 Maaltijd pitabroodjes, 500  gram rundergehakt, zakje gewassen sla, geraspte kaas +/- 150 gram, potje rode kidneybonen, half kopje water, potje Wrap Salsa saus..

Broodje Taco : Bereiding

Bak het gehakt met een heel klein beetje olie rul in de koekenpan en voeg het kruidenmengsel toe. Als het gehaktmengsel gaar is voeg dan de rode bonen (naar wens) toe en het water. Laat dit geheel zachtjes sudderen tot het water verdampt is.
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster gaar. Snijd de pitabroodjes open, leg er een beetje sla op en schep hierna het gehaktmengsel op het broodje. Strooi er wat geraspte kaas over en wat van de Wrap Salsasaus en klaar is uw broodje.

 

(recept Gerdien).

 

ahf-broodje_taco.jpg - E-vrije Producten