slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Groentensoep

Ingredienten:
1 liter bouillon (vers getrokken runder (evt. met stukjes poulet), groentenbouillon, gehaktballetjes (naar smaak), handje vermicelli, soepgroenten (prei, wortel, bloemkool, bleekselderij, selderij, maggiplant etc.) zout en peper
 
Breng de bouillon met de gehaktballetjes aan de kook. Voeg een handje vermicelli toe en de gesneden soepgroenten. Laat de soep op laag vuur pruttelen tot hij gaar is (ong. 20 min.) Breng de soep op smaak met zout en peper en evt. nog wat bouillonpoeder. Voeg op het laatst nog wat versgesneden peterselie toe.

Bron: Smakelijck

fhx-soepgroenten.jpg - E-vrije Producten