slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Pannenkoeken

Pannenkoeken (ca. 6 stuks)

Ingredienten :
250 gram bloem (volkoren)
1 mespunt zout
3 eieren
0,5 liter melk
beetje olie
boter

Doe de bloem in een kom en voeg de melk toe. Roer dit met een garde tot een glad beslag. Voeg de eieren en het zout toe en klop deze ook door het beslag. Roer een klein beetje olie door het beslag.
Schep met een opschepsoeplepel het beslag in de pan en bak de pannenkoeken in een koekenpan met een beetje boter op hoog vuur aan beide zijden bruin.
Serveer de pannenkoeken met een beetje (schenk)stroop naar smaak.

Ingestuurd : Bram van den Berg

qb2-bloem.jpg - E-vrije Producten