slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Pittige gehaktbal

Ingrediënten

500 g half om half gehakt (rund/varken of rund/lam), 1 ei, 5 theelepels Verstegen kruidenmix gehakt, 1 theelepel sambal oelek, 1/2 theelepel nootmuskaat,
1 teentje knoflook, 50 g geraspte oude kaas, paneermeel
 

Bereiden

Mix het ei, de gehaktkruiden, de sambal, de nootmuskaat, de knoflook en de geraspte kaas door elkaar. Voeg wat paneermeel toe tot de mix  'smeuig' is.
Roer nu alles met het gehakt door elkaar en maak er 4 ballen van. Eventueel kunnen de ballen naar wens ook aan de buitenkant gepaneerd worden.
Braad de ballen in wat boter met een scheutje olijfolie in ca. 25 minuten gaar.

Ingestuurd: Bram van den Berg

vfq-gehaktbal3.png - E-vrije Producten