slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Ragout

Ragout was 1 van mijn favoriete gerechten voodat ik e-vrij at, en ik miste het echt.
Nu ben ik er helemaal aan gewend om het zelf te maken en zou niet meer anders willen.
Als voorbeeld geef ik nu de champignon ragout, uiteraard kun je hetzelfde recept ook maken met Kip of Vlees.
Ik neem 2 bakjes champignons en maak die even schoon met een borsteltje.
Dan snijd ik een prei en een ui en als dat allemaal klaar staat verwarm ik wat roomboter in de pan en braad alles lekker tot het mooi bruin is.
Ondertussen neem ik een ander pannetje en verwarm daar een flinke lepel roomboter in en een half bouillonblokje wat ik verkruimel in de boter, e-vrij uiteraard en flink wat kipkruiden.
Als de boter goed warm is, niet bruin, dan doe ik er 1 flinke schep bloem bij en wacht even tot het gegaard is.
Daarna voeg ik er melk bij en roer met de garde tot ik een gladde saus krijg waarvan de dikte me aanstaat.  Als het te dik is, iets meer melk toevoegen.
Dit voeg ik bij elkaar en smullen maar. Tot nu toe vind iedereen die hier eet dit super, dus daar word ik dan weer blij van. cheeky

Ingestuurd : Gerdien
 

8uc-kastanjechampignons.png - E-vrije Producten