slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Vlierbloesemsiroop

Vlierbloesemsiroop ingredienten :
20 vlierbloesemschermen
1 ltr water
1250 gr rietsuiker
Per 1  ltr wat 1 biocitroen

Bereiding :

Doe de vlierbloesemschermen in een grote pan en vul de pan tot de bloesems onder staan, maak de citroen goed schoon en snijd deze in stukken en doe deze bij de schermen.
24 uur laten staan en af en toe door roeren.  Het vocht opvangen zeven door een keukendoek. Suiker en evt. citroenzuur 50 gr. per ltr toevoegen te koop bij de apotheek.
Maak het iets warm zodat de suiker is opgelost. Afvullen in omgespoelde flessen.
Ik gebruik meestal van die kleine waterflesjes deze vries ik dan in.
Ook kun je een varriatie maken met munt blaadjes bij de schermen erin doen. 

Ingestuurd door Jolanda

 

bpv-vlier.jpg - E-vrije Producten