slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten

Zigeunersaus


Dit is een variatie op Williene’s barbecuesaus die ik zelf een keer bedacht heb.
Ik maak de Barbecuesaus van Williene (staat in de receptenlijst) en ik verdubbel de hoeveelheid .
Dan bak ik champignons en uien en doe de barbecuesaus erbij en voila de zigeunersaus is klaar.
Super gemakkelijk en heerlijk van smaak.

Gerdien

0fs-kastanjechampignons.png - E-vrije Producten