slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
yzi-appel.png - E-vrije Producten

Diksap

Iedereen kent het eigenlijk wel, het is gemaakt van Appel en ingedikt en dan vaak met een ander soort fruit tot een lekkere siroop gemaakt.
Het bevat alleen fruitsuikers dus is een fijn alternatief voor limonadesiroop.
Het is 100% puur fruit. Ik heb alleen ontdekt dat de cranberry soms met agavesiroop is gezoet omdat cranberries van zichzelf wat zuur/bitter zijn.
Je kunt Diksap ongeveer 3 maanden bewaren na opening in je koelkast alhoewel het meestal wel eerder op zal zijn. cheeky
Als je het hebt aangemaakt kun je Diksap 1 tot 2 dagen bewaren in de koelkast.
Uit een flesje van 750 ml haal je 5 liter sap, dus het is niet zo duur als het in eerste instantie lijkt, ik ben dol op diksap en vind het een super oplossing om frisdrank te vervangen.
Je kunt het ook met Mineraalwater (met koolzuur) aanmaken dan maak je je eigen frisdrank, mogelijkheden genoeg dus.
Het is ook heerlijk om het te gebruiken in de Yoghurt of Kwark of om je toetje mee te garneren. Het is n.l. niet zo gemakkelijk om een toetje te vinden zonder slechte e nummers.
Voor de mensen die allergisch zijn voor appels is er ook de Peer variant.

Terug