slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
slideshow-01.jpg - E-vrije Producten slideshow-02.jpg - E-vrije Producten slideshow-03.jpg - E-vrije Producten slideshow-09.jpg - E-vrije Producten slideshow-04.jpg - E-vrije Producten slideshow-05.jpg - E-vrije Producten slideshow-06.jpg - E-vrije Producten slideshow-07.jpg - E-vrije Producten slideshow-08.jpg - E-vrije Producten
rqn-chemie3.jpg - E-vrije Producten

Glucose-Fructose Siroop

 

Glucose-fructose stroop ook wel bekend als fructose-glucose siroop, glucose stroop, fructosesiroop, maissiroop, isoglucose of high-fructose corn syrup (HFCS) wordt gebruikt in duizenden voedingsproducten zoals frisdranken, vruchtensappen, ijs, snoep, gebak, koekjes, ketchup, soepen, dressings, brood, crackers, etc. Glucose-fructosestroop, een zoetstof gewonnen uit mais, is een mengsel van fructose en glucose en wordt door voedingsfabrikanten gebruikt omdat het veel goedkoper en langer houdbaar is dan suiker. Kijk eens op de site van Leef bewust.

Terug